Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Head of Estate Nordics till Stockholm Live

Är du en erfaren fastighetsingenjör med expertis inom stora fastigheter och projektledning? Vill du ta nästa steg i karriären och bli en del av en expansiv och dynamisk bransch där dina insatser gör skillnad? Då kan det här vara tjänsten för dig – en roll du inte hittar någon annanstans i Norden.

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Strawberry Arena, Tele2 Arena, Annexet, Hovet och Södra Teatern i Stockholm samt Kulturhuset i Helsingfors. Varje år levererar vi över 600 evenemang på våra arenor till fler än 4 miljoner besökare som njuter av upplevelser i världsklass. Stockholm Live är en del av ASM Global (ägt av Legends), ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi med över 400 arenor globalt. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com

Din roll som Head of Estate Nordics
Vi söker en ledare med starka strategiska färdigheter och en genuin passion för fastighetsförvaltning. Som Head of Estate Nordics kommer du att vara navet i vår fastighetsutveckling, med ansvar för att driva och utveckla våra fastigheter i hela Norden. I denna nyckelroll kommer du att sätta agendan för framtidens fastighetslösningar och säkerställa att våra arenor fortsätter att vara ledande inom hållbarhet och effektivitet. Du kommer att vara en central del av vår strategiska resa, arbeta i nära samarbete med fastighetsägare, underleverantörer och andra nyckelintressenter för att optimera och vidareutveckla vår fastighetsportfölj. Din bas blir vårt huvudkontor i Johanneshov, Stockholm, men rollen innefattar även resor till våra kontor i Finland och Storbritannien.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Skapa och upprätthålla starka relationer med fastighetsägare och samarbetspartners för att säkerställa en effektiv fastighetsförvaltning i linje med våra långsiktiga mål.
  • Leda förhandlingar och upphandlingar för att säkerställa förmånliga och kostnadseffektiva avtal.
  • Utforma och implementera hållbara underhållsplaner med fokus på miljö och ekonomi.
  • Agera kravställare gentemot underleverantörer vid större byggprojekt.
  • Driva projekt inom energioptimering och hållbarhet, där målet är att leda branschen.
  • Samverka nära med flera avdelningar inom företaget, med rapportering direkt till vår Operations Director Nordics samt vår europeiska fastighetschef i Storbritannien.

Vem är du?
Vi söker dig med en stark bakgrund inom fastighetsförvaltning och projektledning av större fastigheter, där kundupplevelsen står i fokus. Du har erfarenhet från exempelvis köpcentrum, hotell, nöjesparker, flygplatser, järnvägsstationer, konferens- och mässanläggningar eller kultur- och evenemangslokaler. Du är socialt kompetent och har förmågan att bygga långsiktiga relationer, med en passion för kvalitet, innovation och hållbarhet.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
  • Högskole-/universitetsutbildning inom fastighet eller annan likvärdig utbildning.
  • Dokumenterad erfarenhet av fastighetsförvaltning för stora fastigheter.
  • Goda juridiska kunskaper inom fastighetsområdet, såsom Arbetsmiljö, Jordabalken, Brand, Plan- och bygglagen med mera.
  • Erfarenhet av projektledning, helst inom bygg eller produktion.
  • Stark kompetens inom kalkyl och budgetarbete samt upphandling.
  • Mycket goda kunskaper i Office 365.
  • Mycket god svenska och engelska, i både tal och skrift.
Meriterande:
Fördjupade kunskaper inom el, VA, styr/regler, värme/kyla, ventilation och andra fastighetstekniska system är ett stort plus. Erfarenhet av arbete i internationella företag och matrisorganisationer.

Kontaktuppgifter och ansökan:
Skicka in din ansökan redan idag via annonsen på Isaksson Rekryterings hemsida. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post. För frågor om tjänsten, kontakta jonas@isaksssonrekrytering.se eller 0736–264750. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Ansök här
Titel
Head of Estate Nordics
Stad
Johanneshov
Sista ansökningsdatum
24
-
10
-
14
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet